GEEN STANDAARD VERZENDKOSTEN, maar per bestelling berekende verzendkosten,

WEL zo eerlijk.

(Een zakje wiebeloogjes van bijvoorbeeld 12 mm., kan namelijk voor 0.80 al verzonden worden binnen Nederland, terwijl iets dat wordt verzonden met pakketpost resp. 3.95/6.50 kost tm 10 kg.)

Shop

Natuurlijke, ongeverfde wol voor vilten, spinnen, breien, haken enz.
Effen kleuren Zuid Amerikaanse merino, Spaanse lontwol en Nieuw Zeelandse lamswol, 24 mic, gekamd in een dikke lont. Voor natvilten en naaldvilten, xxl breien/haken, weven enz..
Gemeleerd fijne merino, dun (59 g/m) ongetwijnde in kleur verlopend wollont, regenboogwol, zacht van structuur, (24 mic).
Gemeleerd fijne merino, dik ongetwijnd in kleur verlopend wollont, regenboogwol, zeer zacht (21 mic).
Geverfde lontwol, gemengd met witte zijde.
Ongesponnen wol voor natvilten en naaldvilten. Wat krulliger van structuur (dan bv de Zuid-Amerikaanse merino lontwol), daarom ook zeer geschikt voor de beginnende vilter/viltster.
Voorgevilte wollappen, wolvlies, decoratie naadvilt, ca. 5 mm. dik en 300 g/m2. Een stevige ondergrond voor naaldvilten en natvilten, maar ook voor decoratie en bloemschikken. De wol is voor dit vlies gereinigd zonder aggressieve oplosmiddelen. Daarom kan het vlies kleine plantenresten bevatten, wat het vilt een zeer ambachtelijke uitstraling geeft. Te combineren met losse viltwol, maar ook met het fijne naaldvilt, zodat er meerkleurige viltlappen ontstaan.
100% wol, 140 g/m. Voor naaldvilten, natvilten, vachtvilten. De lap in vorm knippen en op een andere ondergrond (naald)vilten kan ook. B.v. in combinatie met dik naaldvilt, linnen, katoen, jute, erg leuk. Daarom ook leuk om te doen samen met kinderen, omdat ze met hun eigen (overgetrokken) tekening en vormen kunnen vervilten. Andere afmetingen dan in de shop staan is ook mogelijk, je kunt hiervoor een mailtje sturen...
Zijdevezels naturel, gerecyclede sari sjaal-zijdevezels, gebleekt en geverfd, geplozen sari lontzijde, zijden sjaals, chiffonzijde per meter, zijde-quilt-vulling.
Olijfzeep, noppenfolie, tule, en meer...
Viltnaalden, viltmatjes, viltborstels, 7-vilter, viltmallen en meer...
Handkaarden, groot en klein.
Knutselmogelijkheden te over, mozaïeken, beplakken (decoupage), schilderen. Andere vormen/afmetingen? Dat kan, stuur een mail met behulp van het contactformulier.
Viltlapjes in diverse maten verkrijgbaar en vele kleuren, 100% wollen vilt. Bij elke 10 lapjes, ongeacht de kleur, een 11e gratis. Graag een andere maat, vraag ernaar m.b.v. het contactformulier.
BIOLOGISCHE KATOEN/KAASDOEK, tule, CHIFFONZIJDE, organza, katoenen en chiffonzijde sjaals, JUTE ZAKKEN, katoenen tasjes, GESPONNEN GERECYCLE SARI SJAALS ZIJDE GAREN, gerecyclede sari zijdelint garens, MERCERISED KATOENGAREN enz...
Knutselpakketten met materialen, gereedschappen en werkbeschrijving, om direkt aan de slag te gaan. Leuk om kado te geven (of voor je eigen verlanglijstje...) en kennis te maken met een nieuwe techniek.
HOUTEN KNOPEN, KNOPEN VAN KOKOSNOOT, GROTE HOUTEN KRALEN MET EXTRA GROOT GAT, MAGNETISCHE SLUITINGEN, VILTKRALEN, HOUTEN BLOEMENKRALEN
Metalen belletjes
Ritsen van de rol, 25 mm breed, vanaf 10 cm., vele kleuren.
Allerlei knutselmaterialen zoals KLITTENBAND, ELASTIEK, STRIKJES, ROOSJES, VOUWVAASJES, SCHAREN EN MEER...
Naambroches, vilten voedsel zoals worstjes, pasta, theezakjes enz., speenhanger-knuffelpopjes. Leuke kadootjes...
Opplakbaar, zelfklevend en opnaaibare wiebeloogjes, rond, ovaal, zwarte pupil en gekleurde pupil, in diverse maten.
Chenilledraad (50 cm. lang), pijpenragers, (16 cm. lang), in verschillende kleuren.
Vulling van gerecyclede textiel, gekaarde Texelse schapenwol en kapokvulling.
Vliesofix, CS800, strijkvlieseline (plakvlieseline) en soluvlies
WOOLEN WOPE: Een 1-1,5 cm dikke wollen (decoratie) koord met een jute kern. Per meter 0,90.
€ 0,90
WOOLEN WOPE: Een 1-1,5 cm dikke wollen (decoratie) koord met een jute kern. Per meter 0,90.
€ 0,90
Assorti van 10 kleuren.
€ 4,95
Chiffonzijde, 90 cm. breed, te gebruiken als basis bij het (nuno)vilten.
€ 6,50
Chiffon zijde, 110 cm. breed, te gebruiken als basis bij het (nuno)vilten.
€ 8,95

zoek

Caatje Knutsel
zelf gemaakt